Terra Incognita Tours
НачалоТоп ОфертиПътеписиПолезноКонтакти
Крит и Санторини
Близки дестинации

Остров Крит се издига на 2 500 м над морето и дели Африка от Европа и Егейско от Либийско море. Той е най-големия гръцки остров и има изключително значение сред островите в Средиземно море. На два пъти в историята там има забележителни културни епохи.

 
Истанбул и Одрин
Близки дестинации

Склонни сме да подценяваме екскурзиите до Истанбул – първо, ей къде е, второ звучи до болка познато. Но уверявям ви, че не така, а пътуването си заслужава. Това е един великолепен град, живописно разположен на двата бряга на пролива Босфор и на бреговете на залива „Златният рог“. Стратегическото му разположение го е направил столица на велики империи – римската, византийската и турската – супер-сили на своята епоха, владели много народи и обширни територии.

 
Корфу
Близки дестинации

“Островът се намира до албанското и гръцкото крайбрежие и прилича на дълъг, като че разяден от ръжда ятаган. “Дръжката“ му е планински район, в по-голямата си част неплодороден, каменист, с извисяващи се канари, където намират подслон сини скални дроздове и соколи скитници. От златисто-червените скали обаче изобилно блика вода към долините и там растат бадемови и орехови гори, под чиито сенки е хладно като в кладенец. Пред погледа се издигат гъсти редици копиевидни кипариси и смокинови дървета със сребристи стъбла и големи като подноси листа. По “ятагана” се разстила вълнообразен сребристозелен “юрган” от гигантски маслинови дървета.

 
Индия
Далечни дестинации

 

Индия

Делхи, Джaйпур, Пушкар, Агра, Каджурахо, Орча, Гвалиор

Неизвестно защо Индия заема особено място в съзнанието на българите. Може би защото е далечна, екзотична, древна и тайнствена земя, тя е влезла в нашето съзнание с нарицателно определение – „тъмната Индия”. Но ако дойдете с нас ще се уверите, че там вече има атомна енергетика, космически изследвания, самолетостроене и съвременна наука.Същевременно традициите са дълбоко вкоренени, обществото се развива върху наследството на 7-хиляди годишна цивилизация, а някои от забележителностите й се считат за чудеса на съвременния свят!

 
Китай
Далечни дестинации
Китай е сравнително нова туристическа дестинация, което не пречи да е много интересна и атрактивна. Всички знаем, че там цивилизацията се развива от 7000 години, но това за което не сме подготвени е бързия съвременен скок на страната. Китай е с двата си крака в 21 век, динамично развиващ се, с обновени градове, с вече задръстени с леки коли булеварди, със собствена космическа програма и космонавт. Това е един, все още набиращ сили, икономически гигант, който вече облича и обува почти целия свят и който произвежда даже български мартеници и южноафрикански вувузели.
 


Абонамент за нови предложения:
Дестинации
Солун Истанбул Кападокия Миконос Самос Родос Санторини Корфу Милос Прага Виена Рим Париж Щутгарт Ница Берлин Барселона Лисабон Женева Цюрих Братислава Варшава Ниш Белград Скопие Атина Кавала Катерини Щутгарт Ница Берлин Барселона Лисабон Женева Цюрих Братислава Варшава Ниш Белград ЦУМ
НачалоТоп ОфертиПътеписиПолезноКонтакти
За информация и резервации: + 359 / 2 987 7416 . + 359 / 879 885 887
Електронна поща: info@terrainctours.com
София 1000 . ул. Г. С. Раковски 127 . ет.1 . офис 128